group people icon

Altijd al willen weten wat de samenwerking is van jullie familie of vriendengroep?
Kom erachter bij Escape Makkum

An icon of two people giving each other a high-five.

Met onze 2 escaperooms is Escape Makkum ook uiterst geschikt voor bedrijfsuitjes.

DE LEGENDE VAN DE ZWARTE VALK

DURF JIJ HET AAN?

Het is 1872. Jullie zijn als bemanning van het schip De Zwarte Valk op weg naar de haven van Makkum. Maar vlak voor aankomst vaart het schip op een klif! Het water stroomt langzaam naar binnen. De kapitein weet dat het slecht voor hem afloopt en kiest eieren voor zijn geld. Hij springt van boord, zo de reddingsboot in.

Jullie weten dat er nog een reddingsbootje is en hebben nog 1 uur de tijd om je weg door het schip te vinden, voordat het zinkt. Op het dek kunnen jullie het andere reddingsbootje pakken, om zo de vrijheid tegemoet te varen. Maar ja, dan moeten jullie wel eerst het dek bereiken.

Binnen 24 uur escapen? Bel 06 204 007 84 voor de mogelijkheden.

Auch auf Deutsch spielbar.

Also playable in English.

HET MYSTERIE VAN DE BLOKHUT

DURF JIJ HET AAN?

Jullie zitten op camping de Holle Poarte, er gaat een verhaal rond dat er vreemde dingen gebeuren in de blokhut, na een zoektocht treffen jullie de blokhut aan. Wanneer jullie door de ramen naar binnen gluren staat iemand op een val, jullie vallen door een luik naar beneden, zo de kelder in. Jullie willen snel ontsnappen voordat de eigenaar terug kan komen.

Al snel komen jullie er achter dat de eigenaar wel van een spelletje houdt, weten jullie de weg terug te vinden of zien jullie het daglicht niet meer terug?

Binnen 24 uur escapen? Bel 06 204 007 84 voor de mogelijkheden.

Auch auf Deutsch spielbar.

Also playable in English.

CONTACT

NEEM VOOR VRAGEN CONTACT MET ONS OP!

De Holle Poarte 2C
Makkum, 8754 HC